​Teknologisk Instituts kursus ”Introduktion til Facilities Management”

Et 2 dages kursus inden for Facilities Management.

Kort om kurset

​Kurset er et 2 dages kursus, der omfatter en indledende gennemgang af de forskellige fagområder indenfor Facilities Management (FM) og giver en forståelse af de sammenhænge, der kan medvirke til at skabe en professionel FM-organisation. Desuden gennemgås de mest anvendte processer og værktøjer, der anvendes indenfor FM. Professor Per Anker Jensens ”Håndbog i Facilities Management” er det teoretiske udgangspunkt for kurset og kurset er struktureret efter Dansk Facilities Managements opdeling af de mange fagområder i Investeringsforvaltning, Finansiel/administrativ forvaltning, Arealforvaltning, Driftsforvaltning og Serviceforvaltning.

Kursus med udgangspunkt i din hverdag​

Undervisningen inddrager så meget af din egen hverdag som muligt, så du efter kurset har et klart overblik over, hvordan FM kan passe ind i jeres fremtidige indsats for at optimere de fysiske rammer og services omkring jeres virksomheds kerneopgaver – baggrunden for at virksomheden eksisterer. Dette gælder naturligvis ikke dem, der lever af at levere service til alle andre. De sætter ikke sjældent også ledere og medarbejdere på dette kursus, hvilket giver mulighed for nogle gode drøftelser om, hvordan man optimerer samarbejdet mellem leverandører og deres kunder.​

Kurser er rettet mod alle der uanset faglige baggrund, erfaring og nuværende position ønsker at blive klogere på, hvad Facilities Management er.

Kontakt Poul Henrik Due for flere info​rmationer: phd@detduer.dk eller 3066 6126 eller se mere på www.teknologisk.dk.

Har du spørgsmål?

Spørg efter det, du ikke kan læse her. Ring til mig, Poul Henrik Due, eller send mig en mail.

Kan jeg ikke levere det efterspurgte, har jeg et stort netværk af dygtige og erfarne personer.

Den lille virksomhed med det store netværk.

Stor ekspertise i rådgivning, undervisning og facilitering for offentlige og private virksomheder.

Har du spørgsmål?

Ring til mig via nummeret herunder eller send en mail til phd@detduer.dk.

Henvendelser besvares hurtigst muligt.