Om detDuer​

Poul Henrik Due har solide og alsidige erfaringer som projektleder, proceskonsulent, rådgiver, underviser, facilitator og sparringspartner inden for Facilities Management, byggeprocessen, indtænkning af drift i byggeriet samt kvalitets-, arbejdsmiljø- og miljøstyring fra ansættelser indenfor så forskellige brancher som olie/gas-, vand- og miljø- og byggebranchen samt Facilities Management.

Poul Henrik har gennem Teknologisk Instituts uddannelse i Facilities Management, en lang række andre kurser samt som mægler og facilitator gennem mange år arbejdet for en forandring af bygge- og driftsbranchen imod en højere grad af gensidig forståelse og samarbejde. Og for der igennem at opnå en minimering af modsætningsforhold og tvister med de store gevinster, det medfører for de involverede parter og deres omgivelser.

Poul Henrik løser opgaverne i tæt samarbejde med kunderne med fokus på præcis forventningsafstemning, et godt samarbejde med gensidig respekt, åben dialog og levering af ydelserne til tiden.

"Det er mig magtpåliggende, at det du modtager fra min side, det Duer."

​Poul Henrik Due

Telefon: 3066 6126 | E-mail: phd@detduer.dk 

Har du spørgsmål?

Spørg efter det, du ikke kan læse her. Ring til mig, Poul Henrik Due, eller send mig en mail.

Kan jeg ikke levere det efterspurgte, har jeg et stort netværk af dygtige og erfarne personer.

Den lille virksomhed med det store netværk.

Stor ekspertise i rådgivning, undervisning og facilitering for offentlige og private virksomheder.

Har du spørgsmål?

Ring til mig via nummeret herunder eller send en mail til phd@detduer.dk.

Henvendelser besvares hurtigst muligt.